SpiritBalance3

Här finns mina olika tjänster

Medial Coachning

Med hjälp av tarotkort ger jag dig en Medial Coachning. Du kan fråga om dina relationer, din karriär, eller flytt, boende eller om din ekonomi.

 

Jag fungerar som en länk till andevärlden och förmedlar den information jag får till mig. Jag ser mig själv som en medmänniska och kan idag vara tacksam för de erfarenheter livet har gett mig, och kan vara ett stöd under din vandring genom livet. Nära och kära som har lämnat jordelivet, kan om de vill, komma med budskap till dig. Samtidigt som jag arbetar med tarotkorten i en läggning ger jag dig ett coachnande samtal utifrån din fråga.

 

För mig är en läggningen inte något svar eller någon spådom om din framtid utan mer vilka möjligheter du kan få, om du agerar utefter vad korten säger. En vägledning kan även ge dig en knuff på vägen där du kan se dina styrkor och kanske upptäcka nya sidor av dig, som kan leda dig till inre framgång och harmoni. Jag har självklart tystnadsplikt.

 

Pris: 800 kr 50 minuter. Konsultationen kan även fås via telefon.

Pris: 500 kr 30 minuter. Konsultationen kan även fås via telefon.

Ring eller sms:a för bokning på 0708 36 22 38. Du kan också maila på anitahole.sb3@gmail.com

Betalning

Kontant eller via Swish till mig Anita Hole 0708 36 22 38 (Märk med ”SB3”). Innehar F-skattsedel.

Healing

Jag som healer är en kanal för den underbara livsenergin som omger oss. Jag sätter mig i kontakt med andevärlden och låter healingguiderna vägleda mig för ditt bästa. Syftet med healing är att det sätter igång din självläkningsprocess och löser upp dina eventuella blockeringar.


Med min erfarenhet när man jobbar med sig själv kanske det inte räcker med en behandling utan flera, för att nå det resultat som man önskar. Jag kan inte lämna någon garanti hur du svarar på detta, men syftet är att det ska ge dig inre balans och harmoni. Jag har självklart tystnadsplikt.


Pris: 800 kr 50 minuter.

Pris Distans Healing: 500 kr 30 minuter.

Ring eller sms:a för bokning på 0708 36 22 38. Du kan också maila på anitahole.sb3@gmail.com

Betalning

Kontant eller via Swish till mig Anita Hole 0708 36 22 38 (Märk med ”SB3”). Innehar F-skattsedel.

Tidigare kunder berättar

Maria

– Anita ger ett varmt och härligt intryck och det både känns och märks att hon har kontakt med andarna. Jag har många på andra sidan så jag tycker att hon gjorde ett toppen jobb som kunde sålla ut rätt personer och ge mig så klockrena budskap.

Linda

– Otroligt stor träffsäkerhet. Anita berättade detaljer som tyder på att hon verkligen har kontakt med andevärlden. Sittningen var över förväntan.

Margareta

– Jag fick personliga budskap från personerna som framträdde. Budskapen blev tydligt presenterade och jag fick information som jag inte kände igen sedan tidigare. Det blev mycket klargörande och viktigt att få den informationen

Ulf

– Jag tycker det var riktigt bra och intressant! Många konkreta detaljer som inte är allmängiltiga gör att det blir så trovärdigt och givande.

Caroline

Sittningen var bra och underhållande. Både farfar och gammal släktning kom fram med fina och roliga budskap.  Det var en bra, lugn och lättsam sittning. Jag fick möjlighet att dra ett tarotkort då inga fler från andevärlden ville komma fram. Väldigt tacksam för det.

Karin

Bra personbeskrivning för de andar som kom igenom. Relevant, mediet gav inspiration för egen utveckling och sympatisk. Min hund kom igenom. Mycket bra!