SpiritBalance3

Här finns mina olika tjänster

Medial Coachning

Jag arbetar som Esoteriskt Tarotcoach och vägleder dig med coachning utifrån din frågeställning med hjälp av tarotkort. Du kan fråga om dina relationer, din karriär, jobbet, boende eller flytt, eller om din ekonomi.

 

Mina starka sidor är att jag är klarseende och klarhörande. Jag tar in andevärlden, guider, nära och kära som har gått över, och tillsammans förmedlar vi den information du behöver för din utveckling, detta kan bli ett stöd och ge dig inspiration inför dina vägval.    

 

Jag har självklart tystnadsplikt.

 

Pris: 800 kr 50 minuter. Konsultationen kan även fås via telefon.

Pris: 500 kr 30 minuter. Konsultationen kan även fås via telefon.

BOKA TID: med sms eller ring till 0708 36 22 38. Eller skicka mejl till anitahole.sb3@gmail.com

Betalning

Kontant eller via Swish till mig Anita Hole 0708 36 22 38 (Märk med ”SB3”). Innehar F-skattsedel.

Healing

Som healer är jag en kanal för den underbara livsenergin som omger oss och låter mina healing-guider vägleda för att du ska få det du behöver.

 

Syftet med healing är att det sätter igång din självläknings-process och löser upp dina eventuella blockeringar. Detta går lika bra på distans som om du låg på en brist på mottagningen. 

 

För att nå det resultat som du själv önskar kanske behövs flera behandlingar. Hör gärna av dig så ordnar vi ett paketpris. 

 

Jag har självklart tystnadsplikt.


Pris: 800 kr 50 minuter.

Pris: Distans Healing: 500 kr 30 minuter.


BOKA TID: med sms eller ring till 0708 36 22 38. Eller skicka mejl till anitahole.sb3@gmail.com

Betalning

Kontant eller via Swish till mig Anita Hole 0708 36 22 38 (Märk med ”SB3”). Innehar F-skattsedel.

Tidigare kunder berättar

Maria

– Anita ger ett varmt och härligt intryck och det både känns och märks att hon har kontakt med andarna. Jag har många på andra sidan så jag tycker att hon gjorde ett toppen jobb som kunde sålla ut rätt personer och ge mig så klockrena budskap.

Linda

– Otroligt stor träffsäkerhet. Anita berättade detaljer som tyder på att hon verkligen har kontakt med andevärlden. Sittningen var över förväntan.

Margareta

– Jag fick personliga budskap från personerna som framträdde. Budskapen blev tydligt presenterade och jag fick information som jag inte kände igen sedan tidigare. Det blev mycket klargörande och viktigt att få den informationen

Ulf

– Jag tycker det var riktigt bra och intressant! Många konkreta detaljer som inte är allmängiltiga gör att det blir så trovärdigt och givande.

Caroline

Sittningen var bra och underhållande. Både farfar och gammal släktning kom fram med fina och roliga budskap.  Det var en bra, lugn och lättsam sittning. Jag fick möjlighet att dra ett tarotkort då inga fler från andevärlden ville komma fram. Väldigt tacksam för det.

Karin

Bra personbeskrivning för de andar som kom igenom. Relevant, mediet gav inspiration för egen utveckling och sympatisk. Min hund kom igenom. Mycket bra!