SpiritBalance3

OM mig, anita hole

Här finns lite historia om mig och hur SpiritBalance3 kom till.

Hur det började

På 1970-talet utbildade jag mig till undersköterska och trivdes mycket bra i vården. Efter min yrkeskarriär ägnade jag mig åt skrivandet. Det började som en hobby och ju mer jag skrev kände jag att det gav mig inspiration och glädje. Mitt intresse för existentiella frågor startade i samband med när jag började meditera och utövade yoga. Jag gick 2008 ett flertal kurser i att utveckla min intuition, bland annat med Iris Hall ett engelskt medium som lärare.

Hälsa har varit och är fortfarande ett intresse som jag ägnar mig åt. Åren gick och senare kom jag i kontakt med sjukgymnasten Marion Rosen. Hon har efter flera års erfarenhet med patienter utvecklat Rosenmetoden. Syftet med Rosenmetoden är att komma åt de känslor och händelser man tryckt ner, hållit undan och glömt. När spänningarna släpper får man en djupare kontakt med sig själv, sitt rätta jag. Efter 4,5 år studier med Marion Rosen som lärare blev jag certifierad Rosenterapeut 1999. 

Gun-Britt Jacobsson är också en lärare jag har haft. Hon startade Mariaskolan och där utbildade jag mig till healer. På Mariaskolan läste jag anatomi och healingens grundläggande syfte. Efter 2,5 år blev jag blev diplomerad healer 2003.

Under Mariaskolans ledning åkte jag mellan åren 2000 och 2002 till The Arthur Findlay College. Det är en högskola för spiritualism och psykiska vetenskaper vid Stansted Hall i Stansted.

De senaste åren i mitt liv

Snart tog mitt liv en ny riktning och mitt intresse väcktes för Taortkort. Jag gick två kurser för Susanne Swantesson och blev diplomerad tarottolkare 2020. Mitt intresse för mediumskap växte och jag fick kontakt med Andreas Hindström och gick en ettårig mediumutblidning på Mediumskolan. I februari 2023 blev jag certifierat medium i enlighet med International Council of Spiritualists riktlinjer. 

Det har varit utmanande och inspirerande att både ha utvecklats på det personlig planet och medialt. Jag umgås gärna med mina barn, barnbarn och mina vänner, äter en god middag eller tar en promenad. Under några år i min ungdom ägnade jag mig åt löpning och kan nämna några av de stora tävlingar som jag är stolt över, bland annat Göteborgsvarvet och Vasaloppet. Men gamla meriter går inte att leva på. Därför vill jag göra ett besök på gymmet, eller så tar jag en cykeltur. Jag tycker även om att ta en långpromenad i skogen. Att röra på mig, får mig att må bra.